torsdag 23 oktober 2014

Musik och aluminium

Blev en kedjereaktion här i huset när prylnissen i familjen köpte en till manick. Denhär gången var det en router som behövdes. (På riktigt)  Den stod där på matbordet och blinkade några dagar. Sen fick det vara nog. Bort med den från bordet, tack! Musikhörnan i matsalen kändes som en bra plats för den, men den har varit oinredd sedan vi flyttade in. Bara målat lite och lyft in stereon och lp-skivorna.


Inte trevligt alls har det varit, som ni kan se. Men denhär lilla hörnan har inte på något sätt haft högsta prioritet när också resten av huset är halvfärdigt. Vi har kunnat spela våra gamla lp:s. Och det har fått räcka. 

Men nu blev att ta en rundtur i huset och fundera på förvaringen. Det mesta här görs ju enligt, man tager vad man haver principen, som ni kanske märkt.



I källaren fanns detta fula kontorsskåp. Skulle vara förvaring för målburkad. Trodde gubben...Nähäps, uppför trappan  med det nu bara! Blev lite tänka på. Ska det vara vitt, svart, tapetseras eller vad ska jag hitta på? Bäst att sova på saken.



Det var då jag upptäckte aluminiumtejpen! En helt ny bekantskap. På en facebookgrupp för återanvändare hade nån stylat en lampa med denna tejp. Och ett litet bord. Ska väl gå med skåpdörrar då också?!



Grundmålade, ytmålade och började tejpa dörrarna. Roligt och spännande!




Gubben sågade dörrar till överskåpet. Dörrhandtagen fanns såklart också i lager. Lite mera styling, och...



nu har vi det snyggaste och coolaste skåpet i världen, som slukar både stereon, lp:n, cd:n, filmer och playstationspel!
Är så nöjd så jag spricker! 

Routern då? Som startade hela prosessen. Den får stå på golvet bredvid skåpet och blinka så mycket den orkar. Fniss.



2 kommentarer:

  1. men va tufft och fint,du sov då inte mycket den natten då inspirationen flödade så pass bra:)Ami

    SvaraRadera
  2. Tackar! Ibland blir det lite si och så med sömnen... :)

    SvaraRadera